Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou

Talismanul lui Abramelin

180,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Talismanul lui Abramelin

(inclus lanţ 50 cm)
Marca Alchemy Gothic England
Este fabricat hand made din aliaje de metal
Dimensiune: 3,5 / 3,5 cm

 

Abramelin a fost magul egiptean cunoscător al magiei kabbalistice; el a scris Grimoarul Abramelin, ce l-a influenţat mult pe ocultistul Aleister Crowley în activitatea sa magică.
Din punct de vedere esoteric, pentagrama reprezintă planeta Venus. Este, de asemenea, cunoscut că pentagrama a fost dispozitivul central de la Sigiliul lui Solomon.
Deşi există multe interpretări pentru acestă stea mistică, Alchimiştii o consideră simbolul celor 5 elemente: spirit, aer, foc, apă şi pământ. Pentagrama reprezintă continua şi eterna luptă împotriva răului, pentru a aduce armonie, pace şi noroc.
Grimoarul lui Abramelin descrie un ritual al cărui scop este de a conversa şi obţine cunoştinţe magice de la îngerii păzitori.

 

P02
1 Obiect