Talisman Argint Zadkiel

450,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Zadkiel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Stoc epuizat

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Zadkiel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Zadkiel  şi cu numele sfinte : Elion, Adonay, Zadkiel, Acois, Saday.

Sigiliile sau peceţile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură cu rugăciunile, incantaţiile sau meditaţia pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice.

Zadkiel este Arhanghelul libertăţii, bunăvoinţei, milei şi îngerul patron al tuturor celor care iartă. Legenda susţine că Zadkiel a fost îngerul care a ţinut braţul lui Avraam când patriarhul era pe cale să-l sacrifice pe fiul său Isaac. Arhanghelul Zadkiel ne aduce compasiune.

El ne ajută să iertăm pe alţii şi pe noi înşine. Zadkiel poate aduce vindecare emoţională în moduri miraculoase. El este Arhanghelul claraudiţiei. Zadkiel ne poate ajuta să ne amintim de informaţii, ne învaţă lucruri noi. Numele lui înseamnă „Dreptatea lui Dumnezeu.”

Scrierile regelui Solomon indică faptul că sigiliul Arhanghelului Zadkiel trebuie să fie invocat  Luni dimineaţa.

Pecetea a Arhanghelului Zadkiel – pandantiv din argint este podoaba perfectă pentru oricine doreşte o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Zadkiel pentru a canaliza protecţia lui, puterea de iertare şi milă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart