Talisman Argint Uriel

450,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Uriel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Uriel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Uriel şi cu numele sfinte : Eieh, Agla, Eloha, Uriel, Adonay

Sigiliile sau peceţile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură rugăciunile, incantaţiile sau meditaţia pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice.

Sigiliul Arhanghelului Uriel este folosit pentru a invoca cunoştinţele sale de ştiinţele naturii, fizică, şi medicină. Uriel se spune că a ajutat pe copiii lui Israel, în tabăra de babilonieni, prin cunoştinţele sale. El domneşte peste alchimie, ordinea divină şi schimbarea bruscă.

Numele Uriel inseamnă „Lumina lui Dumnezeu”. Arhanghelul Uriel este Arhanghelul clarviziunii. El poate lumina mintea cu inspiraţie divină. Dacă aveţi gânduri repetitive sau idei care sunt pozitive, iubitoare, şi utile,  înseamnă că Uriel vă vorbeşte.

Acest talisman este un mod minunat de a păstra pacea interioară, speranţa, a îndepărta temerile de eliberare şi calma spiritul.

Un cadou excelent pentru cei care ţin discursuri, conversaţii, pentru persoanele care sunt foarte negative sau au stima de sine scazută. Arhanghelul Uriel este asociat cu Chakra plexul solar. Aceasta chakra ajuta la prosperitate, abundenţă, bogăţie, echilibru, generozitate, curăţarea şi vitalitatea şi pace interioară.

Scrierile regelui Solomon indică faptul că sigiliul Arhanghelului Uriel trebuie să fie utilizat pentru a invoca spiritul său într-o zi de Miercuri înainte de zori.

Pecetea Arhanghelului Uriel – pandantiv din argint este podoaba perfectă pentru oricine doreşte o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Uriel să canalizeze puterea Sa divină asupra ordinii şi schimbării din viaţă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart