Talisman Argint Thavael

450,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Thavael

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

Stoc epuizat

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Thavael

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Thavael  şi cu numele sfinte : El, Elohim, Eloha, Thavael, Ischiros.

Sigiliile sau peceţile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură rugăciunile, incantaţiile sau meditaţia pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice.

Arhanghelul Thavael este cel mai bine cunoscut pentru a fi asociat cu virtuţile, harul şi aprecierea a tot ceea ce viaţa spirituală oferă.

În termeni creştini biblici, Arhanghelul Thavael a fost cel care i-a ajutat  pe Maria şi Iosif când au fugit de persecuţia regelui Irod.

Thavael este unul dintre îngerii care fac parte din sfera lui Saturn. Talismanul cu sigiliul său este folosit pentru puteri şi cunoştinţe de vindecare, protejează de pericolele de moarte, accidente şi oferă o inspiraţie, premoniţie, intuiţie în toate nivelurile de cunoştinţe.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart