Talisman Argint Mihail

550,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Mihail

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Mihail
Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Mihail şi cu numele sfinte : Athanathos, Sabaoth, Michael, Saday.

Sigiliile sau peceţile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură cu rugăciunile, incantaţiile sau meditaţia pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice.

Pecetea Arhanghelului Mihail este folosită pentru a invoca puterea şi protecţia lui. Mihail este spiritul care a condus pe Profetul Elisei în toate acţiunile sale şi este considerat ca protector al tuturor împărăţiilor. Mihail este considerat a fi cel mai puternic spirit după Dumnezeu însuşi care a condus forţele cerului în triumful lor peste puterile iadului.

Scrierile regelui Solomon indică faptul că sigiliul Arhanghelului Mihail trebuie să fie utilizat pentru a invoca spiritul său Duminică seara.

Pecetea Arhanghelului Mihail – pandantiv din argint este podoaba perfectă pentru oricine doreşte o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Mihail pentru a canaliza forţa, puterea de conducere şi protecţie a sa. Invocă ajutorul Arhanghelului Mihail pentru a curăţa toată negativitatea, pentru a te proteja de rău, pentru putere şi dreptate. El poate binecuvânta cu iubire, putere, tărie şi credinţă neclintită. Cu ajutorul acestui talisman Mihail va comunica cu tine prin vise. Rolul său principal este de a elimina frica din viaţa ta. El poate purifica spaţii, gândurile rele şi persoane de orice energii negative. Numele lui înseamnă „Cel care este ca Dumnezeu.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart