Talisman Argint Gabriel

450,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Gabriel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Gabriel

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Gabriel si cu numele sfinte : Tetragrammaton, Gabriel, Adonay, Eloym.

Sigiliile sau pecetile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură cu rugăciune, incantaţii sau meditaţie pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele detin un înteles profund spiritual si păstrează legătura cu puterile angelice.

Pecetea Arhanghelului Gabriel este folosită pentru a invoca puterile sale de divinitate şi intuiţie. Gabriel este unul dintre cei mai mari doi îngeri în  rang, alături de Mihail, iar numele său înseamnă „Omul puternic al lui Dumnezeu” şi este mesagerul lui Dumnezeu . Gabriel este creditat cu predarea profetului Ilie a toate misterelor divinităţii.

El a apărut pentru prima dată în profeţiile lui Daniel, ca îngerul care a anunţat Mariei că va naşte un Fiu. Se mai spune că atunci când Gabriel va sufla din corn va anunţa cea de a doua venire a lui Hristos.

Talismanul cu Pecetea Arhanghelului Gabriel creează mai multă armonie, frumuseţe şi puritate în suflet. Vă ajută să vă dezvoltaţi intuiţia de a găsi adevărata cale. Gabriel este, de asemenea, arhanghelul  naşterii care dă binecuvântarea lui pentru toate sufletele nou născuţilor. Puteţi apela la el pentru a vă ajuta să luaţi decizii în schimbarea la o altă casă, schimbaţi locul de muncă, sau de a primi ajutor şi îndrumare în relaţii.

Pecetea a Arhanghelului Gabriel din argint este podoaba perfectă pentru oricine doreşte o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Gabriel spre a canaliza puterea lui de protecţie, divinitate şi intuiţie, pentru copii, gravide, persoane care lucrează cu comunicarea, arta sau pentru cei care au nevoie pentru a depăşi teama şi amânarea.

Ziua care aparţine Arhanghelului Gabriel este Luni.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart