Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou
pandantiv talisman din argint cruce ankh
  • pandantiv talisman din argint cruce ankh
  • pandantiv argint ochiul lui horus

Talisman Horus Ankh

130,00 lei
cu TVA

Pandantiv din argint 925, talisman Horus Ankh, marca ETNOX, Germania

Talismanul are dimensiunea de 3 cm

Cantitate
CU PRECOMANDA

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

PANDANTIV ARGINT - TALISMAN HORUS ANKH

Talismanul este confectionat din argint 925, marca ETNOX, Germania

Talismanul are dimensiunea de 3 cm

Acest talisman combina trei dintre cele mai importante simboluri de protectie ale Egiptului Antic: scarabeul, crucea ankh si ochiul lui Horus.

Crucea egipteana Ankh reprezinta viata eterna, nu doar in lumea fizica ci si in viata spirituala si este cel mai vechi si mai sacru talisman egiptean pentru sanatate, prosperitate si viata lunga.

Crucea Ankh este cheia catre toata cunoasterea ascunsa. Bucla reprezinta sufletul etern, ce nu are nici inceput nici sfarsit.

Wadjet, sau Ujat, insemnand ”Cel intreg” era un puternic simbol al protectiei in Egiptul antic, cunoscut si drept ”Ochiul lui Horus”, ochiul a-toate-vazator. Simbolul Ochiului lui Horus era purtat ca bijuterie in mod frecvent, pentru a asigura purtatorului siguranta si sanatate si a aduce intelepciune si prosperitate.

Ochiul lui Horus este de asemenea purtat si pentru protectie impotriva raului, simbolizand puterea luminii asupra intunericului. Era adesea folosit ca amuleta in Egiptul antic pentru protectie in lumea de apoi.

Scarabeul este un simbol metafizic si mitologic al Egiptului Antic. Scarabeul are o semnificatie si insemnatate puternica, deschizand purtatorul catre elementele si misterele cosmosului. Este un ghid catre universul cosmic, invatandu-ne despre elementele fortelor creative. Este simbolul eternitatii insasi, al transformarii, al trecerii intre lumi, al conceptului de renastere si iluminare.

Prin uniunea celor trei puternice simboluri, pandantivul talisman egiptean Scarabeu- Horus- Ankh este un talisman puternic pentru noroc si un talisman intreit pentru protectie.


T75