Talisman Argint Samael

450,00 lei

Pandantiv Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Samael

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

1 în stoc

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Talisman din Argint cu Pecetea Arhanghelului Samael

Marcaj 925 argint, diametru 3 cm

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Samael  şi cu numele sfinte : Eleh, Jach, Samael, Adonay.

Sigiliile sau peceţile sunt simboluri magice folosite pentru invocarea spiritelor. Ele sunt de obicei utilizate în legătură cu rugăciunile, incantaţiile sau meditaţia pentru a invoca puterea spiritului care o reprezintă. Sigiliile Arhanghelilor provin dintr-o carte străveche  numită „Cheia regelui Solomon”, care conţine sigilii şi invocaţii utilizate pentru a invoca puterea Arhanghelilor.

Legenda spune că sigiliile şi incantaţiile cuprinse în cartea „Cheia lui Solomon” au fost revelate de către Dumnezeu regelui Solomon printr-un înger. Ele deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice.

Pecetea Arhanghelului Samael este folosită pentru a invoca cunoştinţele de teologie şi puterea de protecţie. Samael este protectorul predicatorilor, a fost îngerul care l-a însoţit pe Sfântul Ioan prin deşert, oferă îndrumare şi protecţie.

Tradiţia se spune că Samael a fost liderul spiritual al Sfântului Ioan. Energia radiată de către Îngerul Samael Marte are o frecvenţă foarte mare.

Samael, care în ebraică înseamnă „Mâna Stângă a lui Dumnezeu”, este îngerul de pedeapsă, Domnul Karmei şi capul tuturor îngerilor care deţin recordul. Samael infuzează militantismului şi puterea proporţional, curajul necesar pentru a face faţă dificultăţilor inevitabile ale vieţii. Sub conducerea sa, comenzile devin mai eficiente, deciziile mai rapide. Samael tradiţional oferă, de asemenea, protecţie împotriva pericolelor şi a incendiilor.

Scrierile regelui Solomon indică faptul că sigiliul Arhanghelului Samael trebuie să fie utilizat pentru a invocat spiritul său intr-o zi de Miercuri dimineaţa.

Pecetea Arhanghelului Samael – pandantiv din argint, este podoaba perfectă pentru oricine doreşte o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Samael pentru a canaliza îndrumarea, protecţia lui şi pedepsirea duşmanilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Quick Navigation
×
×

Cart