• Nou

Pandantiv Cuart Roz

120,00 lei
cu TVA

Pandantiv din cristal natural de cuart roz cu suport argintiu filigran

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Pandantiv din Cuart Roz

Pandantiv din cristal natural semipretios din cuart roz, sub forma de bagheta multifatetata cu un varf si lant argintiu.

Suportul cristalului este din metal argintiu cu model filigran.

Dimensiune pandantiv: 6,2 cm

Dimensiune lant 50 cm.

Energia Cuartului Roz este deosebit de utila pentru autodesavarsire, autoiluminare si pace interioara. Cuartul Roz ajuta, prin vibratia sa roz, la calmare. Este piatra iubirii neconditionate si ajuta la ameliorarea problemelor emotionale si la depasirea traumelor din trecut. Promoveaza toate tipurile de dragoste, este o piatra a iubirii pure.

Aduce dragoste, prietenie si fericire. Reduce stressul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza. Atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara.

ZODIILE:   Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta.

PAN5