• Nou

Pandantiv-Pendul din Cristal de Stanca

120,00 lei
cu TVA

Pandantiv din Cristal de Stanca, care poate fi utilizat si ca pendul radiestezic datorita lantisorului detasabil

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Pandantiv-Pendul din Cristal de Stanca

Pandantivul este de tip bagheta multifatetata cu un varf cu montura argintata

Dimensiunea cristalului cu tot cu sfera este de 4 cm

Lantisorul detasabil pentru pendul masoara 20 cm

Cristalul de Stanca se recomanda in cazul bolilor glandei tiroide si a ochilor. Se foloseste in cazul durerilor de spate, discopatiei si a herniei de disc - cel mai bine impreuna cu un Chihlimbar. In general, este bun pentru inima, limfa, glande si circulatie. El intareste plamanii si ajuta la tratarea bolilor de ochi. Cristalul de Stanca linisteste sistemul nervos, intareste glanda pineala (epifiza) si da organismului putere si vitalitate. Cristalul de stanca ajuta si in cazul durerilor de cap, problemelor cu intestinele si digestiei. Impreuna cu Jaspul rosu, si Magnesitul ajuta la combaterea supragreutatii. El desface blocajele de energie din corpul nostru.

Efectul asupra psihicului: Cristalul de stanca este o piatra ideala pentru meditatie.

Ca piatra puternica de energie, preia toate energiile daunatoare din locuinta, dormitor, camere de lucru si prin aceasta transmite liniste si armonie. El poate dezlega (desface) toate blocajele emotionale si ne transmite echilibru, talent de exprimare si ocrotire. Cristalul de stanca ne face sociabili, mai sensibili, si mai sentimentali fata de ceilalti oameni din apropierea noastra.

Zodii: Cristalul de stanca este universal, folosit de toate zodiile.

Chakra: Cristalul de stanca se poate folosi pentru toti centrii energetici ale corpului, cel mai eficace insa este pentru „al treilea ochi, „Plexul solar’’ si „Chakra inimii’’.

Ar trebui sa se foloseasca un cristal de stanca la toate tratamentele impreuna cu alte pietre semipretioase. Aceasta deoarece el armonizeaza si limpezeste aura. El este atit transmitator cit si receptor. Functia lui de transmitator este insa mai puternica.  Energia lui puternica, care este intotodeauna curata si clara, patrunde intotdeauna adanc in fiecare chakra si astfel aduce toate energiile corpului in „stare de curgere’’.

Intretinerea si ingrijirea cristalului de stanca este simpla: o data - de doua ori pe luna se descarca energiile negative acumulate sub un jet de apa si apoi se incarca la soare.

PAN10