Pandantiv din argint- Amuletă din Cristal Fluorit

690,00 lei

Pandantivul este livrat din U.K

Pentru a comanda acest produs se accepta doar plata PayPal sau transfer bancar

Pentru a vedea cum se efectueaza plata PayPal accesati linkul de mai sus

Pentru mai multe date va rog sa ma contactati pe Whatsapp 0720537972

Termenul de livrare este 8-10 zile.

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Pandantiv din Argint – Amuleta Cristal Fluorit

Pandantiv din argint- Amuletă din cristal fluorit. Cristalul de fluorit ajuta percepția mistică și conștientizarea psihică, clarviziune, armonie spirituala si protectie fata de energiile negative.

Pandantivul are o minunată piatră de cristal de fluorit de înaltă calitate, cu 1 vârf  tip baghetă fațetată, montată într-un suport din argint 925 sterling silver,  frumos decorat în stil gotic, cu o piatră granat fațetată de 6 mm montată în mijloc.

Cristalele sunt autentice de gradul A

Dimensiune pandantiv cu suport: 5,7 cm
Marca: 925
Metal: argint sterling silver
Piatra 1: fluorit natural
Stone2: granat fațetat natural 6 mm

FLUORITUL este o piatră uimitoare care absoarbe și neutralizează energia negativă din jurul corpului și din casă și este o piatră de curățare energetică foarte puternică, numită piatra hoover, deoarece aspiră orice negativitate. Fluoritul curăță și întinerește aura. Fluoritul este, de asemenea, un puternic protector. Fluoritul va stimula multe chakre și poate corespunde chakrei reale a cărei culoare este fluoritul, verde pentru vindecarea inimii, violet pentru intuiție și visare, albastru pentru comunicare și chakra gâtului. Fluoritul vă va conecta și la înțelepciunea superioară.
Fluoritul vine în multe culori uluitoare, fiecare cu propria sa poveste de spus. Se spune că fluoritul violet este un cristal care întărește percepția mistică și conștientizarea psihică, precum și un cristal de protecție. Este, de asemenea, o piatră zodiacală pentru Capricorn și Pești.

Quick Navigation
×
×

Cart