Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Nou

Pandantiv Argint Ametist

120,00 lei
cu TVA

Pandantiv Argint cu piatra Ametist cu dublu varf

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Pandantiv Argint cu piatra Ametist cu dublu varf

Dimensiune cristal 2,5 cmAmetistul are o influenta buna in special la durerile de cap si migrene, de asemenea la dureri cauzate de nervi si crispari. El intareste starea noastra benefica generala. Ametistul intareste si sprijina glandele si hormonii si stimuleaza metabolismul. Ametistul ajuta si in cazul diabetului. El ne apara de insomnie, neliniste si de cosmaruri. Ametistul ne ajuta sa trecem cu bine peste stress si problemele legate de acesta. In acest sens este special indicat pentru copiii care au izbucniri de manie si furie. El ajuta in cazul legasteniei, isteriei, acceselor de frica, epilepsiei si reactiilor irationale. Ametistul revigoreaza energetic mentalul, reduce si linisteste ametelile cauzate de caderile psihice, de bolile de ochi. Ajuta la tensiune mica, anemie si la bolile sangelui.

Efectul asupra psihicului: Ametistul este o piatra minunata pentru meditatie si concentrare. El intareste vointa noastra si apara legaturile noastre spirituale. El leaga prietenii si atrage dreptatea. Ne aduce consolare, putere, bucurie si curaj. Ametistul intareste vointa si echilibreaza metabolismul, stimuland autodisciplina si gandirea curata. Se foloseste pentru tratarea insomniilor si nevralgiilor. De asemenea, apara purtatorul impotriva farmecelor. Este ideal pentru meditatie.

Zodii: Ametistul este piatra Pestelui, Berbecului si a Sagetatorului, Dupa Horoscopul Indian este si piatra Zodiei Fecioarei.

Chakra: Ametistul este indicat pentru Chakra Sahasrara (chakra crestetului).

Particularitati: La deranjul pancreasului si la bolile sangelui se poate pune un ametist peste noapte intr-un pahar cu apa, iar dimineata se bea apa pe stomacul gol.

Incarcare: Ametistul se poate cumpara ca piatra neprelucrata, disc, si ca bijuterie. Se intretine usor. O data - de doua ori pe luna se purifica de energiile negative acumulate sub un jet de de apa si apoi se incarca la Soare.

PAN02
1 Obiect