Carte de Vraji 1 – Christian & Miriam Dikol

60,00 lei

Ritualuri magice pentru iubire, protectie, avere si putere

Efectul pregătirilor, parfumurilor, oglinzilor, pantaclelor este o veritabilă beţie a imaginaţiei. Toate acestea trebuie să acţioneze puternic asupra unei persoane impresionabile sau nervoase. Ghicirea unor evenimente viitoare nu este posibilă decât pentru cei care lucrează în lumina astrală.

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Carte de Vrăji 1 – Christian & Miriam Dikol
Ritualuri magice pentru iubire, protectie, avere si putere

 
Efectul pregătirilor, parfumurilor, oglinzilor, pantaclelor este o veritabilă beţie a imaginaţiei. Toate acestea trebuie să acţioneze puternic asupra unei persoane impresionabile sau nervoase. Ghicirea unor evenimente viitoare nu este posibilă decât pentru cei care lucrează în lumina astrală. Ghicitorul poate îmbrăţişa, printr-o singură intuiţie tot ce un om a stârnit: ură sau iubire în jurul lui; el poate să-i citească intenţiile în gând, poate să prevadă obstacolele ce le va întâlni în cale şi moartea violentă care-l aşteaptă; dar nu poate prevedea determinările sale intime, voluntare, capricioase, care urmează consultaţiei, numai dacă nu cumva ghicitorul viclean nu pregăteşte el însuşi împlinirea profeţiei.

        In practicarea vrajilor talentul sau înzestrarea fac parte din succesul magic. Ca sincronizarea este importantă, că ingredientele naturale tradiţionale sunt preferate, că voinţa personală şi o energie spirituală care să curgă în afara ta sunt cruciale.

Descarcă cuprinsul cărţii

Quick Navigation
×
×

Cart