Livrarea se face doar prin Fancourier si numai in aria de livrare Fancourier. Pentru adresele aflate in afara ariei de livrare Fancourier se poate mentiona livrare din sediul Fancourier aflat in aria adresei dvs, pentru aceasta insa va trebui sa optati pentru plata prin transfer bancar in cont sau plata paypal.

Procesarea comenzilor se face in  ziua in care ati comandat insa termenul de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor primite, stocul existent sau de distanta. Inainte de trimiterea comenzii operatorul nostru va va contacta telefonic sau prin email pentru confirmarea comenzii cat si pentru a verifica datele pentru livrare.

Taxele de livrare pentru expeditia standard Fancourier PE PLAN LOCAL este de 27 lei.

Taxele pentru livrare pentru produsele trimise din U.K- SUNT TOT 27 LEI IAR LIVRAREA SE VA FACE PRIN ROYAL MAIL VIA POSTA ROMANA CU NUMAR DE VERIFICARE PRIN TRAKING NUMBER- IN TERMEN DE 8-10 ZILE LUCRATOARE.

Pentru livrarea prin posta trebuie ca datele pe care le dați pentru livrare sa fie aceleași cu datele dumneavoastră din cartea de identitate altfel nu puteti ridica coletul de la oficiul postal.

Pentru produsele aflate in stoc intern puteti opta pentru plata ramburs a comenzii care se va face în momentul livrarii coletului de catre Fancourier.

PLATA

Plata se poate face :

  • ramburs la ridicarea coletului de la curier pentru comenzile interne pana in 500 lei

  • prin transfer bancar – ve-ti primi instant email cu datele necesare pentru transferul bancar

  • prin paypal – este metoda cea mai sigura si mai usoara a platii instant cu cardul. Nu este nevoie sa aveti un cont paypal pentru a face plata prin paypal. Primiti confirmarea imediata a platii

-Pentru produsele livrate din U.K se accepta numai plata prin transfer bancar sau paypal

-Pentru comenzi mai mari de 500 de lei va rugam sa optati pentru plata prin Transfer Bancar sau Paypal, altfel comanda nu va fi procesata.

 

Livrarea si Plata pentru Produsele Specificate a fi Livrate din U.K

Pentru produsele livrate din U.K se accepta numai plata prin transfer bancar sau paypal

Pentru mai multe informatii privind livrarea internatională cat si livrarea produselor din U.K va rugăm să ne contactati prin email contact@occult-shop.ro sau mesaj tel. whatsapp+40720537972. Livrăm în U.E numai dacă produsele sunt plătite în avans prin PayPal.

Livrarea se va face prin Poșta sau Curier rapid.

Taxele pentru livrarea in exterior se calculează în funcție de greutatea coletului si distanta iar valoarea lor va fi transmisa telefonic sau prin email inainte de efectuarea platii.

Plata prin Paypal

PayPal este un procesor de plăți electronice care permite clienților să trimită bani în siguranță fără a divulga informațiile bancare comerciantului. Puteți utiliza acest serviciu chiar dacă nu doriți să vă înscrieți pentru un cont propriu. Efectuarea de plăți cu PayPal este gratuită pentru cumpărător. Persoana sau afacerea care primește banii este responsabilă pentru plata oricăror comisioane de tranzacție PayPal.

1.Completati datele dvs in formularul de comanda iar la finalizare bifati la plata PayPal.Faceți clic pe linkul continua cu PayPal, (dati click pe imagini)


2. Se va deschide o fereastra cu likul catre PayPal. Daca aveti cont Paypal optati sa va logati in contul dvs si platiti factura emisa. Daca nu aveti cont nu este nici o problema, optati pentru plata cu cardul ( vedeti imaginea), dati click pe Pay with debit or credit card si imediat se va deschide o alta fereastra in care va trebui sa completati detaliile pentru plata.

3. Copletati detaliile pentru plata si dati click Pay Now, ve-ti primi confirmarea platii instant prin email cu toate datele platii. Gata plata a fost facuta.

Returul Marfii

Ce trebuie sa fac pentru returnarea unui produs?

Procedura de retur este una standard, simpla si rapida:

  1. Anuntati-ne in termenul legal de intentia dumneavoastra de returnare printr-un email la adresa contact@occult-shop.ro, specificand metoda de retur a contravalorii.

  2. Veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.

  3. Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului.

  4. Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra.

  5. Veti fi instiintati prin e-mail in momentul primirii acestuia.

NU se accepta expeditii retur prin „Posta Romana”.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, folosite, rupte, cu obiecte lipsa etc).

VERIFICAREA PRODUSELOR

Toate produsele afisate pe siteul occult-shop.ro sunt identice cu imaginile afisate si cu descrierea. Inainte de a fi trimise catre client toate produsele sunt verificate cu atentie sa nu aiba defecte.

Contravaloarea returului

Contravaloarea produsului returnat poate fi restituita prin 2 metode

Pastrarea acesteia de catre noi si folosirea acestui sold la plasarea unei comenzi urmand ca aceasta sa fie scazuta din aceasta.
Returnarea contravalorii intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra sau prin paypal daca plata a fost facuta paypal. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului.
In cazul alegerii acestei metode, va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului si contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.

Plata Expeditiei de Retur

Plata expeditiei retur se va face de catre client. In situatia in care magazinul esoteris se face vinovat pentru gresirea comenzii va suporta complet cheltuielile de retur.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor, garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, și libera circulație a acestor date.

In cazul in care doriti sa va adresati protectiei consumatorilor accesati linkul ANPC

Quick Navigation
×
×

Cart