Livrarea si Plata pentru Produsele Specificate a fi Livrate din U.K

Pentru produsele livrate din U.K se accepta numai plata prin transfer bancar sau paypal

Pentru mai multe informatii privind livrarea internatională cat si livrarea produselor din U.K va rugăm să ne contactati prin email contact@occult-shop.ro sau mesaj tel. whatsapp+40720537972.

Livrarea se va face prin Poșta Royal Mail sau Curier rapid.

Taxele pentru livrare sunt cele afisate si nu se percepe nimic in plus

Plata prin Paypal

PayPal este un procesor de plăți electronice care permite clienților să trimită bani în siguranță fără a divulga informațiile bancare comerciantului. Puteți utiliza acest serviciu chiar dacă nu doriți să vă înscrieți pentru un cont propriu. Efectuarea de plăți cu PayPal este gratuită pentru cumpărător. Persoana sau afacerea care primește banii este responsabilă pentru plata oricăror comisioane de tranzacție PayPal.

1.Completati datele dvs in formularul de comanda iar la finalizare bifati la plata PayPal.Faceți clic pe linkul continua cu PayPal, (dati click pe imagini)


2. Se va deschide o fereastra cu likul catre PayPal. Daca aveti cont Paypal optati sa va logati in contul dvs si platiti factura emisa. Daca nu aveti cont nu este nici o problema, optati pentru plata cu cardul ( vedeti imaginea), dati click pe Pay with debit or credit card si imediat se va deschide o alta fereastra in care va trebui sa completati detaliile pentru plata.

3. Copletati detaliile pentru plata si dati click Pay Now, ve-ti primi confirmarea platii instant prin email cu toate datele platii. Gata plata a fost facuta.

Quick Navigation
×
×

Cart