• Nou
pendul radiestezie din ametist
  • pendul radiestezie din ametist

PENDUL DIN AMETIST

150,00 lei
cu TVA

Pendul radiestezie din ametist. Pendulul este un instrument divinatoriu dar adesea este utilizat si in scanarile pentru

diagnosticarile energetice si la tratamentele bioenergetice

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

PENDUL RADIESTEZIE DIN AMETIST CU PENTAGRAMA

Pendulul este un instrument divinatoriu dar adesea este utilizat si in scanarile pentru

diagnosticarile energetice si la tratamentele bioenergetice.

Este importanta forma pendulului fiindca el directioneaza energia prin varful sau acolo unde doreste operatorul radiestezist.

Pendulurile din cristal sunt cele mai recomandate, deoarece cristalele au vibratie inalta si in functie de caracteristicile lor particulare pot  ajuta la vindecare si la o comunicarea astrala mai buna.

Pendulul se pastreaza intr-un saculet de matase sau catifea sau intr-o cutie speciala captusita. Nu se da pendulul personal la alte persoane.

Nu uita, instrumentele magice trebuie tratate cu respect caci numai cu acele infoenergii pe care le daruiesti si le implementezi in ele vor reactiona in mainile tale.

Ametistul este o piatra minunata pentru meditatie si concentrare. El intareste vointa si apara legaturile noastre spirituale. Pendulul si pandantivul din cristal de ametist leaga prietenii si atrag dreptatea. Ne aduc consolare, putere, bucurie si curaj. Ametistul intareste vointa si echilibreaza metabolismul, stimuland autodisciplina si gandirea curata. Se foloseste pentru tratarea insomniilor si nevralgiilor. De asemenea, apara purtatorul de farmece. Este ideal pentru meditatie. Dezvolta calitatile parapsihologice si capacitatea de a comunica cu ghizii personali, calauzele (ingerii pazitori) si mesagerii din Astral.

Zodii: Ametistul este piatra Pestelui, Berbecului, Sagetatorului, Fecioarei.

Chakra: Ametistul este indicat pentru chakra Sahasrara (chakra crestetului).

Particularitati: La deranjul pancreasului si la bolile sangelui se poate pune un ametist peste noapte intr-un pahar cu apa, iar dimineata se bea apa pe stomacul gol.

Incarcare: Ametistul se poate cumpara ca piatra neprelucrata, disc, sau ca bijuterie.

Se intretine usor. O data - de doua ori pe luna se purifica sub un jet de de apa se incarca la soare.

PEN37