CARTI SI MANUALE EZOTERICE

Filtrare dupa

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Speciale

Speciale

INSTRUMENTE RADIESTEZICE

          

Pendulul este un instrument divinatoriu foarte util care poate fi folosit eficient in foarte multe domenii de interes divers. Pendulurile au diferite forme, de la cele intamplatoare, confectionate din margele, verighete, inele, varfuri de cristale, pana  la cele confectionate in forma de potcoava, bara sau cu varf ascutit.

   Forma clasica cea mai mult uzitata este cea conica, prin care se realizeaza mai bine concentrarile de energii si oscilatiile, vibratiile transcedentale. Unii oameni dau nume pendulurilor lor, folosind chiar pendulul pentru a afla aceasta. Dupa materialul folosit pentru confectionare, ele  pot fi: din lemn, metalice, materiale plastice, cristal, sticla, etc.

   Cercul diadinamic este o plansa folosita in pendulism, care are desenat pe ea un cerc sau un  dublu cerc in interiorul caruia se afla o pentagrama protectoare, iar in exteriorul sau sunt dispuse litere si cifre, etc. Este utililizat in comunicarile astrale spirituale si in scanarile pentru cercetarile si diagnosticarile dorite.

    Ansa radiestezica este confectionata din sarma de cupru sau inox si se foloseste de obicei  pentru obtinerea unor raspunsuri simple, binare, prin DA sau NU. Pentru investigatii si  raspunsuri mai complexe se utilizeaza ansa impreuna cu raportorul.

INSTRUMENTE RADIESTEZICE

Subcategories

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active