CARTI SI MANUALE EZOTERICE

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Speciale

Speciale

Date Personale

Informatiile utilizatorilor SITE-ului sunt confidentiale. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site email astralmagik@yahoo.com si tel 0720537972

Pe SITE, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. ESOTERIS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Scopul colectarii datelor personale de catre ESOTERIS SRL este: expedierea produselor prin posta romana sau firmele de curierat la sediul clientilor, pentru emiterea de facturi, informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate. etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu noile reglementari Europene care vor intra in vigoare din 25 mai 2018 privind GDPR, regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale., SOCIETATEA ESOTERIS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Fiecare client are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor. În acest sens, clientul poate să formuleze o cerere în scris și să o trimită la adresa ESOTERIS SRL, O.P. 11, C.P. 2446, COD 700880, Iasi, județul Iasi, sau prin e-mail la astralmagik@yahoo.com.

Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, adoptată exclusiv în baza unei prelucrări automate și care i-ar putea afecta în mod semnificativ drepturile, și de dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor sale privind protecția datelor cu caracter personal.

Securitatea Datelor Personale si a Informatiilor

SOCIETATEA garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.astralmagik.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al acesteia, prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

ASTRALMAGIK.RO a implementat măsuri, inclusiv criptarea și tehnologia SSL, pentru a proteja datele personale ale clienților împotriva pierderilor accidentale sau a accesului, folosirii, modificării și dezvăluirii neautorizate. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SOCIETATEA nu-si asuma nici o responsabilitate.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.astralmagik.ro implica o parola. Pentru a preveni accesul neautorizat la contul clientului și la datele sale personale, acesta trebuie să aleagă o parolă puternică și să-l protejeze prin limitarea accesului la computerul, dispozitivul, browserul sau aplicația utilizată și prin delogare după ce clientul a finalizat operațiunile în cont.

Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidențialitatea Datelor Privind Copiii

Serviciile siteului astralmagik.ro.ro sunt direcționate către un public general și nu sunt dedicate copiilor sub 16 ani. astralmagik.ro nu colectează cu bună știință prin intermediul website-ului informații personale de la utilizatorii din acest grup vârstă.