CARTI SI MANUALE EZOTERICE

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Speciale

Speciale
Considerăm că este important să vă protejăm confidențialitatea și să fim deschiși cu privire la  modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale. Această declarație este pentru a vă înștiința asupra tipului de informații colectate de la clienți și la modul în care utilizăm aceste informații.
ASTRALMAGIK.RO respectă confidenţialitatea tuturor utilizatorilor. Toate activităţile pe internet ale ASTRALMAGIK.RO sunt în conformitate cu legislaţia europeană și cu legislatia în vigoare din România. ASTRALMAGIK proceseaza datele personale în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și completările ulterioare (“Legea română pentru Protecţia Datelor”).
Datele sunt colectate în numele SC ESOTERIS SRL, care devine “operatorul datelor” în conformitate cu Legea privind protecția și prelucrarea datelor personale.
Clienții care nu doresc să se înregistreze cu un cont ca utilizatori ai website-ului astralmagik.ro pot comanda produsele telefonic la tel 0720537972

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Scopul colectarii datelor personale de catre ESOTERIS SRL este: expedierea produselor prin posta romana sau firmele de curierat la sediul clientilor, pentru emiterea de facturi, informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate. etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu noile reglementari Europene care a intrat in vigoare din 25 mai 2018 privind GDPR, regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale., SOCIETATEA ESOTERIS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Prin citirea prezentelor, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Fiecare client are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor. În acest sens, clientul poate să formuleze o cerere în scris și să o trimită la adresa
ESOTERIS SRL, O.P. 11, C.P. 2446, COD 700880, Iasi, județul Iasi, sau prin e-mail la      astralmagik@yahoo.com.
Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, adoptată exclusiv în baza unei prelucrări automate și care i-ar putea afecta în mod semnificativ drepturile, și de dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor sale privind protecția datelor cu caracter personal.
Securitatea datelor personale si a informatiilor
SOCIETATEA garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.astralmagik.ro.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al acesteia, prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
ASTRALMAGIK.RO a implementat măsuri, inclusiv criptarea și tehnologia SSL, pentru a proteja datele personale ale clienților împotriva pierderilor accidentale sau a accesului, folosirii, modificării și dezvăluirii neautorizate. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SOCIETATEA nu-si asuma nici o responsabilitate.
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.astralmagik.ro implica o parola. Pentru a preveni accesul neautorizat la contul clientului și la datele sale personale, acesta trebuie să aleagă o parolă puternică și să-l protejeze prin limitarea accesului la computerul, dispozitivul, browserul sau aplicația utilizată și prin delogare după ce clientul a finalizat operațiunile în cont.
Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Confidențialitatea datelor privind copiii
Serviciile siteului astralmagik.ro.ro sunt direcționate către un public general și nu sunt dedicate copiilor sub 16 ani. astralmagik.ro nu colectează cu bună știință prin intermediul website-ului informații personale de la utilizatorii din acest grup vârstă.
Politica fișierelor cookies
Prin utilizarea paginilor de pe site-ul astralmagik.ro, utilizatorul este de acord cu utilizarea fișierelor Cookies în modul și în scopurile specificate de această Politică.
Acest magazin online, care este deținut și administrat de ESOTERIS SRL. utilizează fișierele Cookies proprii cu scopul de furnizare a serviciilor la un nivel competitiv, inclusiv personalizarea informațiilor furnizate de aceasta.
Pentru a crea oferta Internet în modul cel mai accesibil pentru clienții săi, astralmagik.ro folosește și așa-zisele ”cookies” temporare sau permanente. ”Cookies” reprezintă un mic fișier cu text, care e stocat în calculatorul utilizatorului și permite efectuarea unei analize cu privire la cum utilizează acesta website-ul. Stocarea, de exemplu, servește la permiterea efectuării înregistrării automate, pentru ca în acest fel clienții să nu fie nevoiți să își introducă datele de identificare de fiecare dată când accesează website-ul. Nu se efectuează identificarea personală a utilizatorului în baza datelor stocate în cookie.
Cookie-urile trimise de site-ul astralmagik.ro sunt utilizate pentru:
  • Personalizarea ofertei magazinului prin aplicarea recomandărilor și stocarea informațiilor despre preferințele și produsele selectate de utilizator.
  • Colectarea datelor statistice anonime despre vizitatori și modul de navigare pe site. Datele colectate în acest mod ne vor ajuta să îmbunătăţim site-ul și să propunem conținuturi atractive.
  • Expedierea publicităţii interesante, care satisface așteptările și nevoile utilizatorului.
  • Identificarea tuturor dispozitivelor și browserelor utilizatorului pe care le-a folosit pentru navigarea pe pagina magazinului online.
Anumite informații pot fi colectate automat și stocate atunci când occult-shop folosește cookies. Informațiile colectate automat pot include adresa IP, locația, informații dispozitiv mobil, sistem de operare, tip browser, informații demografice, informații aplicație, informații URL precum ”click-through paths”, identificarea paginilor cu care clienții interacționează, timpul petrecut pe acele pagini, și alte informații asociate modului în care interacționează clienții cu paginile și serviciilor noastre cînd accesează website-ul bonprix.
Cookie-urile trimise de site nu sunt folosite niciodată pentru aflarea identității vizitatorilor site-ului. Dacă clienții nu doresc ca fișierele de tip cookies să fie stocate în calculatorul lor sau doresc să fie informați cu privire la stocarea lor, pot împiedica instalarea acestora printr-o modificare a browserului de software, prin selectarea opțiunii ”nu accept cookies” în setările browserului.
Mai jos se află instrucţiunile detaliate cu privire la modul de procedare cu scopul de deconectare a fișierelor Cookies de pe cele mai populare browsere web:
Mozilla Firefox Explorer
Microsoft Internet Explorer
Google Chrome Explorer
Opera Explorer
Consimțământ
Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma ESOTERIS SRL prin intermediul siteului www.astralmagik.ro precum și cu primirea de informații comerciale din partea acestora
Sunteti de acord cu procesarea de către ESOTERIS SRL a datelor dvs personale, colectate  în următoarele condiţii:
-Categorii de date prelucrate: Nume, Prenume, Email, Parolă, Localitate, Judeţ şi Nr de Telefon
Sunt de acord ca datele mele să fie procesate în următoarele scopuri:
(1) Finalizarea comenzilor mele;
(2) Autentificarea mea ca şi client al ESOTERIS SRL pe www.astralmagik;
(3) Comunicarea prin email sau telefon strict legată de comenzile şi facturile mele (inclusiv acordarea de suport la cererea mea);
(4) Pentru contabilizarea, raportările şi declaraţiile obligatorii impuse de legislaţia din România sau Uniunea Europeană;
(5) Înregistrarea prezentului acord de prelucrare.
Datele vor fi stocate de către ESOTERIS SRL, aşa cum prevede legislaţia economică din România, pentru o perioadă de 10 ani de la ultimul raport economic dintre părţi.
Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor,  garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,  și libera circulație a acestor date.