CARTI SI MANUALE EZOTERICE

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Speciale

Speciale

Cum se face livrarea?


Livrarea se face prin Poșta Romana sau Fancourier.

Pentru livrarea prin posta trebuie ca datele pe care le dați pentru livrare sa fie aceleași cu datele dumneavoastră din cartea de identitate.

Plata produselor comandate se poate face în momentul ridicării coletului de la oficiul postal de care aparțineți. Taxele pot varia: minim 12 lei iar la colete mai mari in functie de greutate va informam suma livrarii telefonic pentru confirmare.

Termenul de livrare prin Poștă este de 3-4 zile în funcție de distanta.

Livrarea prin curier rapid FanCourier se face a doua zi daca comanda se face pana la ora 12 si in 48 de ore daca comanda este lansata mai tarziu de ora 12, taxele  sunt estimativ 25 lei dar pot diferi in raport cu greutatea coletului si distanta daca sunt kilometrii suplimentari in afara ariei de transport Fancourier.

Pentru a stabili modalitatea de livrare bifati modul de livrare la formularul de comanda.

PLATA

Plata se poate face :

-ramburs la ridicarea coletului de la oficiul postal sau curier

-prin transfer bancar

-prin paypal

Livrarea Internațională

Pentru informatii privind livrarea internatională va rugăm să ne contactati  prin email astralmagik@yahoo.com sau tel. 0040-0720-537-972. Livrăm în U.E numai dacă produsele sunt plătite în avans prin PayPal.

Livrarea se va face prin Poșta Română, Poșta Atlassib sau Curier rapid.

Taxele pentru livrarea in exterior se calculează în funcție de greutatea coletului si distanta iar valoarea lor  va fi transmisa prin email inainte de efectuarea platii.

Returul Marfii

Ce trebuie sa fac pentru returnarea unui produs?

Procedura de retur este una standard, simpla si rapida:

  • 1. Anuntati-ne in termenul legal de intentia dumneavoastra de returnare printr-un email la adresa astralmagik@yahoo.ro, specificand metoda de retur a contravalorii.

  • 2. Veti fi contactat de unul din reprezentatii nostri printr-un email in care vi se confirma inregistrarea returului.

  • 3. Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului.

  • 4. Contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra.

  • 5. Veti fi instiintati prin e-mail in momentul primirii acestuia.

NU se accepta expeditii retur prin "Posta Romana".

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, folosite, rupte, cu obiecte lipsa etc).

VERIFICAREA PRODUSELOR

Toate produsele afisate pe siteul astralmagik.ro sunt identice cu imaginile afisate si cu descrierea. Inainte de a fi trimise catre client toate produsele sunt verificate cu atentie sa nu aiba defecte.

Contravaloarea returului

Contravaloarea produsului returnat poate fi restituita prin 2 metode

  1. Pastrarea acesteia de catre noi si folosirea acestui sold la plasarea unei comenzi noi. Urmand ca aceasta sa fie scazuta din aceasta.

  2. Returnarea contravalorii intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului.
    In cazul alegerii acestei metode, va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului si contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.

Plata Expeditiei de Retur

Plata expeditiei retur se va face de catre client. In situatia in care magazinul astralmagik se face vinovat pentru gresirea comenzii  va suporta complet cheltuielile de retur.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor,  garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,  și libera circulație a acestor date.

In cazul in care doriti sa va adresati protectiei consumatorilor accesati linkul

ANPC