Initiere in Comunicari Astrale

45,00 lei

Deschiderea canalului propriu de energii şi lumină cu Astralul Superior este un lucru deosebit în viaţa spiritului întrupat, conferindu-i posibilităţi nebănuite de a comunica cu confraţii săi, spiritele oamenilor liberi din Astral, de a cunoaşte mai bine Lumea Spirituală şi Universul.

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Inițiere în Comunicări Astrale

Deschiderea canalului propriu de energii şi lumină cu Astralul Superior este un lucru deosebit în viaţa spiritului întrupat. Aceasta ii confera posibilităţi nebănuite de a comunica cu confraţii săi, spiritele oamenilor liberi din Astral. A cunoaşte mai bine Lumea Spirituală şi Universul.

Cartea Iniţiere în Comunicări Astrale este o achiziţie de valoare pentru cititorul interesat. Cartea îi va da satisfacţii nebănuite, introducându-l în lumea iniţiaţilor Magiei Albe.

Cartea Iniţiere în Comunicări Astrale va arata metodele complete ale deschiderii canalului său de legătură cu Astralul. Va învăţa să comunice cu ghizii şi călăuza sa, cu mesagerii astrali. O lume nouă şi minunată i se deschide adeptului căii spre Lumină. Inițierea in Comunicari Astrale reprezinta, pentru cei interesati de acest domeniu, un far a carui lumina ii va ghida spre calea spiritului.

Descarcă cuprinsul cărții

Quick Navigation
×
×

Cart