• Nou

Initiere in Comunicari Astrale

43,00 lei
cu TVA

Deschiderea canalului propriu de energii şi lumină cu Astralul Superior este un lucru deosebit în viaţa spiritului întrupat, conferindu-i posibilităţi nebănuite de a comunica cu confraţii săi, spiritele oamenilor liberi din Astral, de a cunoaşte mai bine Lumea Spirituală şi Universul.

Cantitate

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Inițiere în Comunicări Astrale

Deschiderea canalului propriu de energii şi lumină cu Astralul Superior este un lucru deosebit în viaţa spiritului întrupat, conferindu-i posibilităţi nebănuite de a comunica cu confraţii săi, spiritele oamenilor liberi din Astral, de a cunoaşte mai bine Lumea Spirituală şi Universul. Cartea „Iniţiere în Comunicări Astrale” este o achiziţie de valoare pentru cititorul interesat şi îi va da satisfacţii nebănuite, introducându-l în lumea iniţiaţilor Magiei Albe.
El va lua la cunoştinţă despre tehnicile şi metodele complete ale deschiderii canalului său de legătură cu Astralul şi va învăţa să comunice cu ghizii şi călăuza sa, cu mesagerii astrali. O lume nouă şi minunată i se deschide adeptului căii spre Lumină. Inițierea in Comunicari Astrale reprezinta, pentru cei interesati de acest domeniu, un far a carui lumina ii va ghida spre calea spiritului.

 

Descarcă cuprinsul cărții

CME04
69 Produse