• Nou

Cheile Secrete Hermetice - Christian & Miriam Dikol

38,50 lei
cu TVA
Cantitate

  • Siteul este Securizat,  in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale Siteul este Securizat, in conformitate cu GDPR - Politica de Securitate a Datelor Personale
  • Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER Livrare in 3-4 zile prin Posta Romana sau 1 zi prin FANCOURIER
  • Conditiile de Returnare a Produselor Conditiile de Returnare a Produselor

Cheile Secrete Hermetice - Practica Invocațiilor si Conjurațiilor Magice

Cea de-a doua carte a trilogiei Initierii Hermetice o reprezinta iniţierea în templul lui Osiris care era un antrenament treptat al întregii fiinţe omeneşti către culmile ameţitoare ale spiritului, de unde poate fi dominată viaţa. Ca să ajungi la o asemenea desăvârşire, spuneau vechii înţelepţi de atunci, omul are nevoie de o schimbare esenţială a fiinţei sale fizice, morale şi intelectuale.
Ori această prefacere nu este cu putinţă decât printr-un exerciţiu simultan al voinţei, al intuiţiei şi al raţionamentului.
Fiecare om poate atinge perfecţiunea căci evoluţia întregii omeniri duce la acest lucru. Îndrumătorul spiritual desemnat fiecărui individ pentru iniţierea sa în lumea astrală duce la şi controlează dezvoltarea spirituală a protejatului său iar în multe cazuri îşi continuă sarcina chiar şi după ce protejatul său s-a reîntrupat în lumea fizică.

Descarcă cuprinsul cărţii

CME02
86 Produse