Arta de a fi profet – Oglinda Magica – Paschal Beverly Randolph

35,00 lei

Există numeroase reţete pentru prepararea oglinzilor magice; dar cea mai bună oglindă magică este inutilă pentru cel care nu are capacitatea clarviziunii; oglinda serveşte doar la asistarea intrării în starea mentală necesară pentru a produce vederea clarvăzătoare. Cea mai bună oglindă magică este sufletul.

Adauga la lista de dorinte
Adauga la lista de dorinte

Descriere

Arta de a fi profet – Oglinda Magică – Paschal Beverly Randolph

Există numeroase reţete pentru prepararea oglinzilor magice. Dar cea mai bună oglindă magică este inutilă pentru cel care nu are capacitatea clarviziunii. Oglinda serveşte doar la asistarea intrării în starea mentală necesară pentru a produce vederea clarvăzătoare.
Cea mai bună oglindă magică este sufletul. Acesta trebuie menţinut mereu pur şi protejat împotriva prafului, igrasiei şi ruginii, pentru a nu se păta şi a rămâne perfect clar, capabil de a reflecta lumina spiritului divin în puritatea sa originală. Clarviziunea este arta şi puterea de a cunoaşte sau de a recunoaşte anumite fapte, lucruri sau principii. Mai presus de orice, sângele trebuie purificat. Nu trebuie să aibă nici un fel de otravă în el, şi toate componentele sale trebuie să fie într-un echilibru perfect. Numai astfel vei putea auzi înălţimile sunetelor. Astfel te vei bucura de muzica sferelor, putând afli ceea ce este dincolo de limitele cunoaşterii tale. Clarviziunea ţine de aer, mâncare, iubire, pasiune, lumină, somn. Sănătate, odihnă, razele soarelui, bucurie, muzică, muncă, exerciţiu. Plămâni, ficat, sânge, la fel de mult ca şi de transa magnetică sau hipnotică, deoarece toate operaţiunile mentale sunt condiţionate fizic. Astfel clarviziunea ta va fi mult imbunatatita daca vei respecta aceste conditii.

Descarcă cuprinsul cărţii

Quick Navigation
×
×

Cart